Desenele pe pereti, tablourile pentru copii si adulti, plansele pictate sunt realizate cu culori acrilice, care nu sunt toxice, nu degaja miros, sunt stralucitoare si rezistente in timp. Nu deterioreaza tencuiala, sunt lavabile si pot fi acoperite cu un alt strat de vopsea. Pentru pictarea directa, este de preferat ca peretele sa fie acoperit cu vopsea lavabila. Nu sunt necesare tratamente speciale. Picturile se pot executa si dupa ce camera este deja mobilata, lucrarea se excuta cu grija, nu se murdareste sau stropeste parchetul sau mobila.

Culorile sunt foarte rezistente, durata lor de viata este egala cu durata de viata a peretelui. Daca se solicita, se poate acoperi cu un strat suplimentar de lac pentru o si mai mare rezistenta si un plus de stralucire. Se pot executa si diferite “efecte speciale” , cu vopsea fosforescenta, vopsea cu sclipici sau chiar diferite figurine mici din gips lacuite si aplicate pe perete in cadrul picturii propriu-zise.

Pretul este accesibil, este calculat pe metru patrat si depinde de complexitatea desenului si gradul de acoperire. Pentru suprafete mai mari sau mai multe personaje se acorda si un discount – desigur, ofertele sunt personalizate in functie de camera, de ceea ce se doreste si -bineinteles- negociabile. Orientativ, pretul pleaca de la 30 Euro/mp.